Adiunkt badawczo-dydaktyczny w jednostce Instytut Kulturoznawstwa i Dziennikarstwa
|
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
SESJA EGZAMINACYJNA ZIMA 2023/2024
Hotelarstwo i gastronomia
I termin 31.01.2024, g.10:00, ustny, sala 404
II termin 19.02.2024, g.10:00, ustny, sala 501
Alternatywne formy rekreacji
I termin 29.01.2024, g.10:00, ustny, sala 207
II termin 19.02.2024, g.11:00, ustny, sala 501
Dyżury dla studentów w semestrze zimowym 2022/2023:
wtorek godz. 15:30-16:30, pok.530
Koordynowane przedmioty
2021/2022-Z - Hotelarstwo i gastronomia TIR-SL>HiG
2021/2022-Z - Produkty tradycyjne i regionalne w turystyce TIR-TRE-SL>PrTr
2021/2022-L - Ekonomika turystyki i rekreacji TIR-SL>EkTury
2021/2022-L - Ekskluzywny hotel i gastronomia TIR-TBK-SL>EksHiG
2021/2022-L - Organizacja i obsługa w turystyce biznesowej TIR-TBK-SL>OrgTB
2021/2022-L - Organizacja i obsługa w turystyce kwalifikowanej TIR-TBK-SL>OOTurK
2021/2022-L - Targi turystyczne TIR-SL>TargiTur
2022/2023-Z - Hotelarstwo i gastronomia TIR-SL>HiG
2022/2023-Z - Seminarium licencjackie TIR-SL>RPSemil
2022/2023-L - Ekskluzywny hotel i gastronomia TIR-TBK-SL>EksHiG
2022/2023-L - Organizacja i obsługa w turystyce biznesowej TIR-TBK-SL>OrgTB
2022/2023-L - Organizacja i obsługa w turystyce kwalifikowanej TIR-TBK-SL>OOTurK
2022/2023-L - Targi turystyczne TIR-SL>TargiTur
2023/2024-Z - Alternatywne formy rekreacji TIR-TBK-SL>Altrek
2023/2024-Z - Hotelarstwo i gastronomia TIR-SL>HiG
2023/2024-L - Ekskluzywny hotel i gastronomia TIR-TBK-SL>EksHiG
2023/2024-L - Organizacja i obsługa w turystyce biznesowej TIR-TBK-SL>OrgTB
2023/2024-L - Organizacja i obsługa w turystyce kwalifikowanej TIR-TBK-SL>OOTurK
2023/2024-L - Targi turystyczne TIR-SL>TargiTur
2023/2024-L - Tworzenie wyspecjalizowanych ofert turystycznych TIR-TBK-SL>TwOfert
Prowadzone przedmioty
2020/2021-Z - Tworzenie wyspecjalizowanych ofert turystycznych TIR-TBK-SL>TwOfert:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2)
2020/2021-L - Ekonomika turystyki i rekreacji TIR-SL>EkTury:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/2021-L - Ekskluzywny hotel i gastronomia TIR-TBK-SL>EksHiG:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2)
2020/2021-L - Własne ekskluzywne gospodarstwo agroturystyczne TIR-TBK-SL>EGosAg:
Konwersatorium (grupa 1)
2021/2022-Z - Hotelarstwo i gastronomia TIR-SL>HiG:
Konwersatorium (grupa 1), Konwersatorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/2022-Z - Produkty tradycyjne i regionalne w turystyce TIR-TRE-SL>PrTr:
Konwersatorium (grupa 1)
2021/2022-L - Organizacja i obsługa w turystyce kwalifikowanej TIR-TBK-SL>OOTurK:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/2023-L - Organizacja i obsługa w turystyce biznesowej TIR-TBK-SL>OrgTB:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/2023-L - Organizacja i obsługa w turystyce kwalifikowanej TIR-TBK-SL>OOTurK:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/2024-L - Organizacja i obsługa w turystyce biznesowej TIR-TBK-SL>OrgTB:
Konwersatorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)